Zeewier om mee te koken
Eetbare algen, het geschenk van de zee om gezonder te eten. Hoewel ze al millennia deel uitmaken van het dieet van sommige culturen, zijn eetbare algen een relatief recente ontdekking voor westerse smaakpapillen.
Eetbare algen, het geschenk van de zee om gezonder te eten. Hoewel ze al millennia deel uitmaken van het dieet van sommige culturen, zijn eetbare algen een relatief recente ontdekking voor westerse smaakpapillen.
Filteren op
Sorteer op
Eetbare algen, het geschenk van de zee om gezonder te eten. Hoewel ze al millennia deel uitmaken van het dieet van sommige culturen, zijn eetbare algen een relatief recente ontdekking voor westerse smaakpapillen.
Zeewier koken is een geweldige bron van jodium, fosfor, calcium, ijzer en andere vitamines en mineralen. Bovendien stellen hun grote verscheidenheid en de verschillende presentaties die worden aangeboden door Porto Muiños, Algamar en andere merken ons in staat om ze op vele manieren in onze voeding op te nemen.
Maak een wakame-zeewiersalade met komkommer, sesam of je favoriete groenten en fruit, waarbij je verschillende texturen en smaken combineert. Ontdek alle mogelijkheden van nori zeewier , dat voornamelijk wordt gebruikt voor het maken van sushi, maar je kunt ook toast gebruiken, in je sauzen of om heerlijke burrito's, taco's of vegetarische wraps te maken.
Onder het eetbare zeewier valt kombu-zeewier ook op, met een hoog eiwit- en ijzergehalte dat het geweldig maakt voor de veganistische keuken. Kook het met peulvruchten, pasta, in een omelet of smakelijke toast. Een andere eetbare alg die nog weinig bekend is, is de cochayuyo, afkomstig uit Chili en met een grote bijdrage van vezels waardoor hij zeer spijsverterend is.
Verander de zee in je nieuwe tuin met eetbare algen. Probeer ze eens!
Tevreden klanten
Gebaseerd op 68.370 beoordelingen
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.