komijnkruid
Omschrijving
Herbaldi komijnkruid is een preparaat op basis van droge extracten van deze geneeskrachtige plant, die al sinds de oudheid wordt gebruikt voor geneeskrachtige doeleinden. Fytotherapie speelt tegenwoordig een relevante rol en deze plant heeft verschillende manieren om het in te nemen, vooral in thee en infusies.
Eigenschappen en voordelen van komijnkruid
Komijn (Cominum cyminum) is een plant die al vele jaren wordt gebruikt als smaakstof in voedsel en vanwege zijn eigenaardige geur ook als smaakstof. Het is een aromatische smaakmaker met een zekere bitterheid en kruidigheid, en met een zeer kleine hoeveelheid voegt het veel smaak en aroma toe aan het gerecht.
Het komijnkruid heeft zeer interessante geneeskrachtige eigenschappen. In feite is het windafdrijvend, maag- en kalmerend.
Hoe neem je komijnkruid?
Het wordt aanbevolen om voor elk kopje een kleine lepel te gebruiken, 5 minuten te laten koken en te laten rusten. Drink 3 kopjes per dag na de maaltijd.
Voorzorgsmaatregelen
Niet gebruiken bij zwangerschap of lactatie.
Opslag condities
Bewaar op een koele, droge plaats, bij kamertemperatuur.
Samenstelling van komijnkruid
Komijnkruid (100%).
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.