Terrasana
Tsukemonoki Augurkenpers 1,2 Ltr.
€ 10,98 Msrp Price € 13,19
Hulp nodig?
ALLEEN IN DE APP! -5% korting op je eerste bestelling. Coupon: APPLOVERS

Tsukemonoki Augurkenpers 1,2 Ltr.

1 eenheid
-17%
Winkel recensie (4.70 / 5) UITSTEKEND
Tsukemonoki Augurkenpers 1,2 Ltr. van Terrasana is een Japans hulpmiddel waarmee je op een zeer gemakkelijke, snelle en hygiënische manier thuis groenten en fruit kunt fermenteren. U kunt uw maaltijd dus binnen een paar uur verrijken!
Bekijk de beschrijving
€ 10,98 Msrp Price € 13,19
Op voorraad
Koop het vandaag en ontvang het van
We kunnen de leveringsdatum van de verzending niet bevestigen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Winkel recensie (4.70 / 5) UITSTEKEND
  • Veilig betalen met:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Geeft terug

U kunt uw product, als het niet is gebruikt en in de originele verpakking, binnen 14 dagen na de bevestigde leverdatum van de bestelling retourneren.

We zullen stap voor stap uitleggen hoe het retourneren van de bestelling werkt:

  1. Neem contact op met onze klantenservice met vermelding van het bestelnummer.
  2. Pak het pakket in en maak het klaar.
  3. Lever het pakket af bij de vervoerder.
  4. Wacht op de terugbetaling op uw betaalmethode.

Hoe kan ik teruggave aanvragen?

Productwaarden

  • BPA FREE
    BPA-vrij product, bevat geen BPA - Bisphenol A.
  1. Gepubliceerd op 22-05-2023

    het is goedkoop en praktisch

    es barato y práctico

    Vertaald uit naturitas.es

    Zie origineel

Tsukemonoki Augurkenpers 1,2 Ltr. beoordelingen

Based in 1 review

  1. 5 stars
    1
  2. 4 stars
    0
  3. 3 stars
    0
  4. 2 stars
    0
  5. 1 star
    0

Omschrijving

reviews (1)

Vragen en antwoorden (0)

Omschrijving

Tsukemonoki Augurkenpers 1,2 Ltr. van Terrasana is een Japans hulpmiddel waarmee je op een zeer gemakkelijke, snelle en hygiënische manier thuis groenten en fruit kunt fermenteren. U kunt uw maaltijd dus binnen een paar uur verrijken!

Indicatie

Door je eten te fermenteren, verrijk je het en kun je het langer bewaren. Je kunt je eten binnen een paar uur een heerlijke en unieke smaak geven. Als het om groenten gaat, denk dan vooral aan harde groenten zoals bieten, kool, wortelen, uien en pompoen. Zachtere groenten, zoals komkommer, tomaat en spinazie, worden snel papperig, dus fermenteer ze maar kort. Het fruit kan ook goed gefermenteerd worden. Vooral perziken, pruimen, abrikozen en exotische vruchten zoals ananas en mango.

Regels voor fermentatie:

  • Een langere fermentatietijd betekent over het algemeen sterkere, zuurdere smaken. Het fermentatieproces verloopt sneller als de temperatuur op of dicht bij kamertemperatuur ligt en de luchtvochtigheid hoog is.
  • Zorg voor een goede hygiëne bij het gebruik van uw pekelpers en was uw handen grondig voor, tijdens en na het proces.
  • Te weinig zout gebruiken kan producten minder krokant maken en kan in sommige gevallen ook onveilig zijn door de groei van verkeerde bacteriën.

Intake-modus

Het wordt aanbevolen om de gebruiksaanwijzing te volgen:
Stap 1 – Doe 400 g van je favoriete gesneden groente (of fruit) in de pekelpers.
Stap 2: Voeg 2 eetlepels genmai su, ume su of mirin toe.
Stap 3 – Voeg 1 theelepel kruiden toe (optioneel).
Stap 4: Giet 6-8 g zout op de groenten (2% van het gewicht van de groente).
Stap 5 – Wacht een paar uur:

  • 1 uur voor een licht gefermenteerde smaak of een paar dagen voor een echt gefermenteerde smaak.
  • 4 uur is altijd goed.

Stap 6 – Giet de groenten of fruit af en breng op smaak met bijvoorbeeld umeboshi, furikake of tahini.
Stap 7: Bewaar 3 dagen in de koelkast.

Opslag condities

Bewaar in een koele, droge plaats.

SKU: LP-0192450
DGV0T53L

Specs

  1. Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.

Vragen en antwoorden

Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.