Moka Ethiopië 100% Arabica - Grondfilter
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Natuurlijke koffie. Met goede geur en smaak
Café natural. Con buen aroma y sabor
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Mijn ouders nemen het als energie-inname in de ochtend en om substantievrije koffie te consumeren. Het smaakt goed.
Lo toman mis padres como aporte energético por las mañanas y para consumir café limpio de sustancias. Tiene buen sabor.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Gebruik door koffieklysma, zeer sterk en goed.
uso por enema de cafe, muy fuerte y buena
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Goede smaak zonder krachtig te zijn.
Sabor bueno sin ser potente.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
groot! Het heeft een brutaal aroma en is erg goed!
Buenísimo! Tiene un aroma brutal y está muy bueno!
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Moka Ethiopië 100% Arabica - Grondfilter beoordelingen
Based in 13 reviews
-
5 stars13
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Moka Ethiopia 100% Arabica - Grondfilter van Destination Bio is een biologische gemalen koffie, pure Arabica die wordt geteeld in de regio Djimmah en Limu op de Afrikaanse hooglanden. Een uitzonderlijke mokka, afkomstig van biologische landbouw. Proeven: fluweelzacht en zacht. Rijk aan magnesium, ijzer en vitamine PP.
Indicatie
Legendarische koffie, Ethiopië is het land waar koffie voor het eerst werd ontdekt in de 16e eeuw door een geitenhoeder die merkte dat zijn geiten overstroomden van energie na het knabbelen aan de bessen van deze struiken. Ethiopische koffiesoorten zijn in feite koffiesoorten op grote hoogte. Deze Pure Arabica is een natuurlijke variëteit die groeit op de westelijke hellingen van de Ethiopische hooglanden op ongeveer 1500-2000 m hoogte in het wild, waarvan een klein deel van de productie nu wordt gecontroleerd door een Europese instantie, die de biologische teelt valideert zonder kunstmest of pesticide. De rijpe kersen worden van oktober tot maart een voor een met de hand geplukt door boeren. Ze worden vervolgens bereid volgens de natte methode, gereserveerd voor de beste wijnen, vervolgens één tot twee maanden gedroogd voordat ze vanaf mei worden geëxporteerd. Zeer gewaardeerd door de Fransen, deze soort geeft vruchten van zeer goede kwaliteit met een langwerpige vorm, waarbij de teelt op grote hoogte meer finesse geeft aan de aroma's, een lichte zuurgraad en veel body. We sublimeren de prestigieuze troeven van deze grand cru met een gemiddeld, traditioneel en langzaam roosteren, in 18-20 minuten. Vers gebrand, levert deze koffie alle voordelen van zijn terroir aan de consument.
Ingrediënten
Koffie.
Certificaat
FR-BIO-001-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
1 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.