Bio Kombu Zeewier
Productwaarden
-
Laag vetgehalte Bevat niet meer dan 3 g vet per 100 g in het geval van een vast product of 1,5 g vet per 100 ml als het een vloeibaar product is
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Perfect om in soepen op te nemen, het heeft veel eigenschappen. Het gaat heel goed voor het koken van peulvruchten, het vermijdt gas.
Perfectas para incluirlas en las sopitas, tiene muchas propiedades. Va muy bien para la cocción de legumbres, evita los gases.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Ik voeg graag zeewier toe aan mijn stoofschotels
Me gusta añadir algas a mis guisos
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Ze gaan heel goed om ze te koken met peulvruchten, vermijd gas.
Van muy bien para cocinarlas junto a legumbres, evita gases.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
goede hoeveelheid om te gebruiken bij het koken van peulvruchten en om hun kooktijd te verkorten. bereid andere gerechten voor en zorg voor voedingsstoffen
buena cantidad para utilizar en la cocción de legumbres y acortar su cocción. elaborar otros platos y aportar nutrientes
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Zo goed als zeewier kan zijn
Todo lo buenas que pueden estar unas algas
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Bio Kombu Zeewier beoordelingen
Based in 5 reviews
-
5 stars4
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Kombu Bio-algen van Biocop, worden verzameld in Galicië. Ideaal om te koken met granen, groenten en soepen.
Indicatie
De kooktijd van peulvruchten wordt verkort door kombu toe te voegen. Het maakt ze meer spijsvertering en minder winderig. Kombu-zeewier is rijk aan glutaminezuur (het aminozuur dat verantwoordelijk is voor de umami-smaak) en verbetert de smaak van voedsel. Ze hebben opmerkelijke nutritionele eigenschappen. Rijk aan jodium, ijzer, magnesium, calcium, fosfor en zink. Bron van eiwitten, koolhydraten en voedingsvezels. Laag vetgehalte Onder de vitamines valt de bijdrage van B9 (foliumzuur) op. Aanbeveling: CCPAE
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om gedurende 15 minuten onder te dompelen in water met een beetje zout. Als het gehydrateerd is, neemt het 6 keer zijn drooggewicht toe. Koken: ongeveer 45 minuten. Zeer gewaardeerd bij de bereiding van peulvruchten, omdat het hun kooktijd verkort en goed combineert met hun smaken.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Laminaria ochroleuca uit Galicië.
Certificaat
CCPAE-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.