Gedehydrateerde Zeewier Zeesla
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Met de hand geoogste algen in zijn natuurlijke omgeving aan de kust van Galicië (Golf van Biskaje en Portugese wateren). Velvormig zeewier met een donkere paarsgroene kleur, kraakbeenachtige textuur en een smaak van schaaldieren met een rokerige toets.
Indicatie
Consumeer gekruid in salade, gebakken, krokant, gekookt in soepen, crèmes, kroketten, roerei, stoofschotels en empanadas. Als garnering bij vis- of zeevruchtengerechten. Rijst inpakken met rauwe of gemarineerde vis: Japanse groene sushi.
Intake-modus
Gehydrateerd wordt aanbevolen: dompel gedurende 10 minuten onder in water. Ververs het water en blijf nog 5 minuten onder water. Wanneer het wordt gehydrateerd, neemt het 6 keer zijn drooggewicht toe.
Koken: 5 minuten koken.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Zeesla (Ulva spp.)
Certificaat
ES-ECO-022-GA
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde247.46 kcal
-
Lipide vetten0.9 g
-
Verzadigde vetzuren0.36 g
-
Koolhydraten / koolhydraten42 g
-
Suikers0.5 g
-
Voedingsvezels40.8 g
-
Eiwit17.8 g
-
Zoutg
-
Vitamine C9.42 mg
-
Natrium1.6 g
-
Calcium524.5 mg
-
Magnesium2094 mg
-
Ijzer28.3 mg
-
Vitamine B1 / Thiamine0.47 mg
-
Vitamine B9 / foliumzuur108 μg
-
Vitamine E1.97 mg
-
Vitamine A287.43 μg
-
Jodium850 μg
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.