Hijiki Zeewier uit Japan
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Organisch Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Vegetarisch Bevat geen dieren, maar kan dierlijke bijproducten bevatten zoals melk, eieren of honing
Omschrijving
Hijiki onderscheidt zich door een karakteristieke, ietwat sterke smaak, die heerlijk is als je eraan gewend bent geraakt. Het wordt meestal apart gekookt en als bijgerecht gegeten, hoewel het ook wordt gemengd met andere groenten en granen.
Indicatie
Het heeft een zeer hoog calciumgehalte en is ook zeer rijk aan caroteen of provitamine A. Het wordt sterk aanbevolen voor kinderen en aanstaande moeders.
In Japan heeft hijiki-zeewier een goede reputatie als anti-verouderingsbehandeling, omdat het niet alleen reinigt, maar ook erg handig is om botten, nagels en haar te versterken.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om 30 minuten te koken met een saus van groenten. Het kan ook samen met granen worden gekookt.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Hizikia spoelvormig (100%).
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde209 kcal
-
Lipide vetten2.1 g
-
Verzadigde vetzuren0.7 g
-
Koolhydraten / koolhydraten17.4 g
-
Suikers1.2 g
-
Voedingsvezels47.2 g
-
Eiwit6.6 g
-
Zout9.2 g
-
Natrium3.7 g
-
Kalium3100 g
-
Calcium1500 g
-
Ijzer19.3 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.