Terrasana
kombu
€ 10,45 Msrp Price € 11,99

10 Aantal op voorraad

Hulp nodig?
ALLEEN IN DE APP! -5% korting op je eerste bestelling. Coupon: APPLOVERS

kombu

100 g
-13%
Winkel recensie (4.70 / 5) UITSTEKEND
Kombu is een smaakvol zeewier rijk aan jodium, dat je kunt koken met rijst of bonen om meer smaak (umami) aan je gerecht toe te voegen. Kombu komt van het koude noordelijke eiland Hokkaido in Japan.
Bekijk de beschrijving
€ 10,45 Msrp Price € 11,99
Op voorraad
Koop het vandaag en ontvang het van
We kunnen de leveringsdatum van de verzending niet bevestigen. Neem contact met ons op voor meer informatie.

10 Aantal op voorraad

Winkel recensie (4.70 / 5) UITSTEKEND
  • Veilig betalen met:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Geeft terug

U kunt uw product, als het niet is gebruikt en in de originele verpakking, binnen 14 dagen na de bevestigde leverdatum van de bestelling retourneren.

We zullen stap voor stap uitleggen hoe het retourneren van de bestelling werkt:

  1. Neem contact op met onze klantenservice met vermelding van het bestelnummer.
  2. Pak het pakket in en maak het klaar.
  3. Lever het pakket af bij de vervoerder.
  4. Wacht op de terugbetaling op uw betaalmethode.

Hoe kan ik teruggave aanvragen?

Productwaarden

  • Veganistisch
    Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
  • Gluten vrij
    Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
  • Geen toegevoegde suiker
    Er is geen suiker met zoetmakende eigenschappen aan het product toegevoegd.
  • Zonder gist
    Geeft de afwezigheid van gist of derivaten aan, maar kan sporen bevatten
  • Geen toegevoegd zout
    Er is geen natrium of zout aan het product toegevoegd.
  • BIO-ECO
    Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
  1. Gepubliceerd op 16-06-2023

    bevredigend

    satisfaisanr

    Vertaald uit naturitas.fr

    Zie origineel

kombu beoordelingen

Based in 1 review

  1. 5 stars
    1
  2. 4 stars
    0
  3. 3 stars
    0
  4. 2 stars
    0
  5. 1 star
    0

Omschrijving

reviews (1)

Vragen en antwoorden (0)

Omschrijving

Kombu is een smaakvol zeewier rijk aan jodium, dat je kunt koken met rijst of bonen om meer smaak (umami) aan je gerecht toe te voegen. Kombu komt van het koude noordelijke eiland Hokkaido in Japan.

Indicatie

Door kombu te koken bij je gerecht, kun je rijst en bonen extra smaak geven. De Japanners gebruiken kombu op dezelfde manier als de meeste Europeanen laurierblaadjes gebruiken. Kombu komt van het noordelijke eiland Hokkaido, waar dankzij het koude klimaat kombu wordt verbouwd.

Kombu bevat van nature veel jodium (232,7 mg per 100 g). Hoewel dit in wezen een goed middel is, is er voor sommige groepen (zwangere vrouwen, mensen met schildklierproblemen en kinderen) een bovengrens voor de dagelijkse inname. Daarom wordt kombu niet gegeten maar mee gekookt.

Intake-modus

Het wordt aanbevolen om 1 of 1/2 strip te koken met rijst, groenten of peulvruchten om extra umami te verkrijgen. Strip na het koken verwijderen en niet eten. Als je dashisoak wilt maken 1 reepje kombu en 2 stuks shiitake in 1 liter water 4 tot 20 uur in de koelkast zetten.

Opslag condities

Na opening hermetisch bewaren op een droge en donkere plaats bij kamertemperatuur (maximaal 20°C).

Ingrediënten

Kombu (Japan)
(*) Van biologische landbouw

SKU: LP-0193212
JF1ELSQ5

Voedingswaarde tabel

  • Voor 100 g
  • Energetische waarde
    209 kcal
  • Lipide vetten
    3 g
  • Verzadigde vetzuren
    1.1 g
  • Koolhydraten / koolhydraten
    21.5 g
  • Suikers
    g
  • Voedingsvezels
    32.7 g
  • Eiwit
    7.8 g
  • Zout
    6.6 g
  • Natrium
    2640 mg

Specs

  1. Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.

Vragen en antwoorden

Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.