Terrasana
Kombu Bio
€ 6,04 Msrp Price € 6,99
Hulp nodig?
ALLEEN IN DE APP! -5% korting op je eerste bestelling. Coupon: APPLOVERS

Kombu Bio

50 g
-14%
Winkel recensie (4.70 / 5) UITSTEKEND
Kombu is een smaakvol, jodiumrijk zeewier dat je kunt koken met rijst of bonen om meer smaak (umami) aan je gerecht te geven. Kombu komt van het koude noordelijke eiland Hokkaido in Japan.
Bekijk de beschrijving
€ 6,04 Msrp Price € 6,99
Op voorraad
Koop het vandaag en ontvang het van
We kunnen de leveringsdatum van de verzending niet bevestigen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Winkel recensie (4.70 / 5) UITSTEKEND
  • Veilig betalen met:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Geeft terug

U kunt uw product, als het niet is gebruikt en in de originele verpakking, binnen 14 dagen na de bevestigde leverdatum van de bestelling retourneren.

We zullen stap voor stap uitleggen hoe het retourneren van de bestelling werkt:

  1. Neem contact op met onze klantenservice met vermelding van het bestelnummer.
  2. Pak het pakket in en maak het klaar.
  3. Lever het pakket af bij de vervoerder.
  4. Wacht op de terugbetaling op uw betaalmethode.

Hoe kan ik teruggave aanvragen?

Productwaarden

  • Veganistisch
    Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
  • Gluten vrij
    Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
  • Geen toegevoegde suiker
    Er is geen suiker met zoetmakende eigenschappen aan het product toegevoegd.
  • Zonder gist
    Geeft de afwezigheid van gist of derivaten aan, maar kan sporen bevatten
  • Geen toegevoegd zout
    Er is geen natrium of zout aan het product toegevoegd.
  • BIO-ECO
    Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen

Omschrijving

Vragen en antwoorden (0)

Omschrijving

Kombu is een smaakvol, jodiumrijk zeewier dat je kunt koken met rijst of bonen om meer smaak (umami) aan je gerecht te geven. Kombu komt van het koude noordelijke eiland Hokkaido in Japan.

Indicatie

Als je tijdens het koken kombu aan je gerecht toevoegt, krijgen de rijst en bonen extra smaak.

De Japanners gebruiken kombu op dezelfde manier als de meeste Europeanen laurierblaadjes gebruiken.

Kombu komt van het noordelijke eiland Hokkaido, dat een koud klimaat heeft dat zeer bevorderlijk is voor de kombuteelt.

Kombu bevat van nature veel jodium (232,7 mg per 100 g).

Hoewel kombu zelf een goed middel is, geldt er voor sommige groepen een bovengrens voor de dagelijkse inname.

Dit is de reden waarom kombu niet wordt gegeten, maar eerder wordt gebruikt bij het koken.

Goed om te weten:

  • Natuur veganistisch
  • Authentiek Japans zeewier
  • Ze worden geleverd in handige strips
  • Ze geven een extra smaak (umami) aan je gerecht
  • Ze kunnen worden gekookt met rijst, bonen of groenten.
  • Ze bevatten de hoogste hoeveelheid jodium van alle zeewieren (232,7 mg per 100 g)
  • Ze worden geoogst op het koude Japanse eiland Hokkaido.
  • Gemaakt in Japan

Intake-modus

Kook 1 of 1/2 reepje met rijst, groenten of peulvruchten voor extra umami. Verwijder de strip na het koken en gooi deze weg. Als je dashisoak wilt maken, laat je 1 reepje kombu en 2 stukjes shiitake in 1 liter water in de koelkast gedurende 4 tot 20 uur rusten.

Voorzorgsmaatregelen

Kan sporen bevatten van: Schaaldieren, vis en weekdieren.

Opslag condities

Na opening goed bewaren op een droge, donkere plaats bij kamertemperatuur (maximaal 20°C).

Ingrediënten

Kombu* (Japan).

* = biologische landbouw

(Voedingswaarden gelden voor 100 gram bereid product.)

Certificaat

NL-BIO-01
SKU: LP-0199133
HVZ6CLEY

Voedingswaarde tabel

  • Voor 100 g
  • Energetische waarde
    37 kcal
  • Lipide vetten
    g
  • Verzadigde vetzuren
    g
  • Koolhydraten / koolhydraten
    2.4 g
  • Suikers
    g
  • Voedingsvezels
    9.4 g
  • Eiwit
    1.8 g
  • Zout
    0.53 g

Specs

  1. Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.

Vragen en antwoorden

Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.