Kombu-Kushiro zeewier
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Kombu-zeewier, diepgroen van kleur en hard van consistentie, groeit in de zee ten noorden van Hokkaido en is perfect om toe te voegen aan groentestoofschotels, tofu of seitan. Ze zijn ook ideaal voor het koken van peulvruchten. Het aanbevolen gebruik per persoon is 5 gram rauw zeewier per persoon per week.
Afkomstig uit biologische landbouw, gekweekt in een viskwekerij.
Indicatie
Perfect om toe te voegen aan groentestoofpotjes, tofu of seitan.
Herkomst Spanje. Zeewier wordt met de hand verzameld in zijn natuurlijke omgeving aan de kust van Galicië (Golf van Biskaje en Portugese wateren).
Intake-modus
Dompel 20 minuten onder in water met een beetje zout, ververs het water en houd het 20 minuten geweekt. Als je hydrateert, verhoog je je droge gewicht 7 keer. Kook ongeveer 35-40 minuten.
Voorzorgsmaatregelen
Kan sporen bevatten van soja, vis, gluten, noten, sesam, schaal- en weekdieren.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Kombu-zeewier (Laminaria ochruleuca) gedehydrateerd uit biologische landbouw.
Certificaat
ES-ECO-022-GA
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde179 kcal
-
Lipide vetten0.5 g
-
Verzadigde vetzuren0.1 g
-
Koolhydraten / koolhydraten18 g
-
Suikers0 g
-
Voedingsvezels34 g
-
Eiwit9.2 g
-
Zout5.1 g
-
Natrium3 g
-
Fosfor320 g
-
Calcium430 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.