Pinto bonen (borlotti)
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Ik maak met deze bonen een pasta die je je niet kunt voorstellen!! Verrukkelijk!!
Me hago unas pastas con estas judías que no se imaginan !! Riquísimas!!
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Met borlotti kun je nooit fout gaan!
On ne se trompe jamais avec les borlottis !
Vertaald uit naturitas.fr
Zie origineel -
Ik maak met deze bonen een pasta die je je niet kunt voorstellen!! Verrukkelijk!!
Me hago unas pastas con estas judías que no se imaginan !! Riquísimas!!
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Pinto bonen (borlotti) beoordelingen
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Borlottibonen komen oorspronkelijk uit Colombia en zijn een variëteit van gewone bonen of "tuinbonen" (Phaseolus vulgaris), daar bekend als "cargamanto". Afhankelijk van de groei worden 'tuinbonen' ook wel 'poolbonen' of 'struikbonen' genoemd.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om ze een nacht te laten weken, het water weg te gooien en af te tappen en goed af te spoelen voordat u nieuw water toevoegt. Als je hier geen tijd voor hebt gehad, breng dan de bonen aan de kook, zet na een tijdje het vuur uit en laat ze ongeveer 3 uur in dit water weken.
Het geheim is om nooit het water te gebruiken waarin je ze hebt geweekt, omdat dit water een deel van het gif absorbeert dat tijdens het koken verloren gaat.
De rode bonen moeten goed gaar zijn, eerst ongeveer 20 minuten op hoog vuur en zonder zout, afschuimen en dan kun je het vuur lager zetten en koken tot ze zacht zijn. De tijd hangt af van de kookmethode die u kiest: tussen 1 uur en een half tot 2 uur tot 20 of 30 minuten in een snelkookpan.
Voorzorgsmaatregelen
Kan sporen van noten en sesam bevatten.
Ingrediënten
Borlotti zwarte bonen *
(*) Van biologische landbouw.
Certificaat
ES-ECO-020-CVVoedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde347 kcal
-
Lipide vetten1.23 g
-
Verzadigde vetzuren0.24 g
-
Koolhydraten / koolhydraten47.05 g
-
Suikers2.11 g
-
Voedingsvezels15.5 g
-
Eiwit21.4 g
-
Zout0.03 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.