Biologische fijne havervlokken
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Fijne gerolde haver staat bekend om hun zachte textuur en wordt op verschillende manieren gebruikt bij het koken. Je kunt ze ook koken in water of melk om romige havermout te maken, of ze toevoegen aan smoothies of yoghurt om textuur en extra voedingsstoffen toe te voegen.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om drie eetlepels havervlokken in ruim water gedurende 5 tot 10 minuten te koken, al roerend om te voorkomen dat ze aan de bodem blijven plakken.
Voorzorgsmaatregelen
Het bevat gluten.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Fijne havervlokken*.
(*) Biologische landbouw.
Certificaat
ES-ECO-016-CL
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde350 kcal
-
Lipide vetten5.3 g
-
Verzadigde vetzuren1 g
-
Koolhydraten / koolhydraten56.6 g
-
Suikers1.2 g
-
Voedingsvezels14.7 g
-
Eiwit11.6 g
-
Zout0.03 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.