Biologische volkoren spaghetti
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Omschrijving
Bio Integral Spaghetti van Bio Idea is een pasta gemaakt met hoogwaardig volkoren griesmeel van harde tarwe en in 24 uur omgevormd van tarwekorrel tot pasta. Het malen van tarwe en de productie van pasta gebeurt op één lijn, een uniek proces. Waarbij de spaghetti in de fabriek zelf heel langzaam wordt gedroogd bij een lage temperatuur van 50 °C tot 65 °C zodat smaak, aroma en voedingsstoffen behouden blijven.
Indicatie
De pasta heeft een rijke smaak en is heerlijk met een beetje boter of olijfolie.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om de pasta ongeveer 7 minuten te koken om een stevige “al dente” pasta te verkrijgen. Zorg voor voldoende kokend water: 1 liter water per 100 gram. Zodra de pasta in het kokende water wordt gedaan, komt het frisse aroma van griesmeel vrij en dit aroma vult de keuken aangenaam. Voeg tijdens het koken wat zout naar smaak toe en laat de pasta door een zeef uitlekken. Blus af met koud water en voeg eventueel een beetje extra vierge olijfolie toe.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Volkoren griesmeel van durumtarwe*, Water.
(*) Van biologische landbouw.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde1461 kcal
-
Lipide vetten0.3 g
-
Verzadigde vetzureng
-
Koolhydraten / koolhydraten76 g
-
Suikersg
-
Voedingsvezels10.5 g
-
Eiwitg
-
Zoutg
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.