Driekleur Fusilli Bio
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gemaakt in Italië Product gemaakt in Italië
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Best goed als je "al dente" kookt
Bastante bien si cocinar "al dente"
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Driekleur Fusilli Bio beoordelingen
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Biologische griesmeelpasta van harde tarwe met tomaat en spinazie.
Indicatie
Het uitstekende griesmeel dat uit deze durumtarwesoort wordt verkregen, wordt na zeven gemengd met bronwater dat uit de Trentino-Alpen stroomt. De biologische driekleurige fusilli van Alce Nero zijn een bron van vezels en ideaal voor het bereiden van originele gerechten of in combinatie met sauzen op basis van tomaten.
Geproduceerd in de fabriek in: Via Felicetti 9, Predazzo (TN) - Italië.
Voorzorgsmaatregelen
Het bevat gluten. Kan bevatten: andere granen die gluten bevatten, soja, mosterd.
Opslag condities
Bewaar op een koele, droge plaats, uit de buurt van zonlicht.
Ingrediënten
Griesmeel van harde tarwe*, tomatenpoeder* (3%), spinaziepoeder* (2%), water. *Biologisch. Tarwe Land: Italië / Maalland: Italië
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde350 kcal
-
Lipide vetten1.2 g
-
Verzadigde vetzuren0.2 g
-
Koolhydraten / koolhydraten71 g
-
Suikers2.9 g
-
Voedingsvezels3.5 g
-
Eiwit12 g
-
Zoutg
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.