Harifen-soepbrieven
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
Omschrijving
Harifen Soup Letters van Sanavi is vooral geschikt voor het bereiden van verschillende gerechten voor eiwitarme diëten zoals nierfalen of aandoeningen veroorzaakt door aangeboren fouten in het aminozuurmetabolisme.
Intake-modus
Giet de pasta langzaam over kokend water of soep. Voeg 1 eetlepel olijfolie toe, een snufje zout (niet opnemen in natriumarme diëten) en roer. Laat het koken tot de consistentie van "al dente" (een beetje hard), af en toe roeren. Giet af en breng op smaak volgens het meest geschikte recept voor uw dieet.
Voorzorgsmaatregelen
Kan sporen van soja bevatten.
Opslag condities
Bewaar op een frisse en droge plaats.
Ingrediënten
Maïszetmeel, tapiocazetmeel, aardappelzetmeel, emulgator E-471.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde344 kcal
-
Lipide vetten0.9 g
-
Verzadigde vetzuren0.8 g
-
Koolhydraten / koolhydraten84 g
-
Suikers0.5 g
-
Voedingsvezels1 g
-
Eiwit0.35 g
-
Zout0.02 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.