Spaghetti quinoa knoflook en peterselie
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gemaakt in Frankrijk Product gemaakt in Frankrijk
Spaghetti quinoa knoflook en peterselie beoordelingen
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Spaghetti quinoa knoflook en peterselie met een origineel recept voor groene spaghetti met een zeer fijne smaak: een zachte textuur, een originele kleur en een zeer subtiele smaak versterkt met peterselie en een beetje knoflook.
Indicatie
Boliviaanse koninklijke quinoa wordt gemengd met Franse tarwe voor een unieke smaak. Combineer deze biologische pasta met een groentebereiding zoals biologische groentechili die het karakter van rode bonen, gehakte groenten en soja-eiwitten combineert.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om 5 minuten te koken. Om de pasta te smelten: 10 minuten.
Voorzorgsmaatregelen
Kan sporen van ei bevatten.
Opslag condities
Op een frisse en droge plaats bewaren.
Ingrediënten
Halfvol griesmeel van harde tarwe*, Koninklijk quinoameel* (10%), Peterseliepoeder* (3%), Knoflookpoeder* (0,5%). (*) Producten uit de biologische landbouw.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde381 kcal
-
Lipide vetten2.2 g
-
Verzadigde vetzuren0.4 g
-
Koolhydraten / koolhydraten76 g
-
Suikers2.1 g
-
Voedingsvezels4.7 g
-
Eiwit12 g
-
Zout0.02 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.