Rode quinoa graan
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Quinoa is een 5.000 jaar oud pseudograan, de consumptie is in populariteit toegenomen vanwege het voedingsprofiel, het bevat een hoog percentage eiwitten in vergelijking met granen in het algemeen, de koolhydraten hebben een lage glycemische index.
Indicatie
Rode Quinoa is aromatischer en knapperiger dan wit, en valt ook op door het vleugje kleur dat het gewoonlijk geeft aan de verschillende gerechten waarin het wordt gebruikt, zonder de voordelen van gewone quinoa te verliezen. De rode quinoa stond bekend onder de naam Inca Red, omdat het werd gebruikt door de Inca-soldaten, omdat ze geloofden dat de rode kleur hen kracht zou geven tijdens veldslagen.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om de quinoa voor gebruik te wassen, om de bittere smaak van de saponine die het bevat te elimineren. Om het te koken, breng je twee delen water voor elk graan aan de kook, voeg je de quinoa toe en laat je het 15 minuten sudderen. Na nog eens 5 minuten rusten, scheidt u de korrels voorzichtig met een vork en is het klaar om te serveren.
Voorzorgsmaatregelen
Kan sporen van noten en sesam bevatten.
Ingrediënten
Hele rode Quinoa granen *
(*) Van biologische landbouw.
Certificaat
ES-ECO-020-CVVoedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde354 kcal
-
Lipide vetten6.1 g
-
Verzadigde vetzuren0.7 g
-
Koolhydraten / koolhydraten57.2 g
-
Suikers4.9 g
-
Voedingsvezels7 g
-
Eiwit14.1 g
-
Zout0.01 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.