Ansjovisfilets in ingeblikte olijfolie
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Omschrijving
De ansjovisfilets in olijfolie in blik komen altijd uit de Cantabrische Zee. In het blik blijven ze mals, meer geheel en het is heel gemakkelijk om ze te extraheren. Het enige nadeel is dat ze snel verdwijnen, er blijft er nooit één over!
Indicatie
De ansjovisfilets worden schoon gepresenteerd, zonder baard en met het perfecte zoutpunt om hun smaak niet te verliezen na minstens 6 maanden in vaten te hebben gerijpt; een door de fabriek verwend meisje.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om te eten volgens de smaak van de consument
Opslag condities
Koud houden.
Ingrediënten
Ansjovis (Engraulis Encrasicholus), Olijfolie (37,5%) en Zout.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde217 kcal
-
Lipide vetten13 g
-
Verzadigde vetzuren1.8 g
-
Koolhydraten / koolhydrateng
-
Suikersg
-
Voedingsvezelsg
-
Eiwit25 g
-
Zout16 g
-
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren9.2 g
-
Meervoudig onverzadigde vetzuren0.9 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.