Artisjokken in extra vergine olijfolie
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Vegetarisch Bevat geen dieren, maar kan dierlijke bijproducten bevatten zoals melk, eieren of honing
-
Geen toegevoegde suiker Er is geen suiker met zoetmakende eigenschappen aan het product toegevoegd.
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Artisjokken in extra vierge olijfolie uit Terrasana is een typisch mediterrane delicatesse die heerlijk en intens van smaak is, dankzij het feit dat de artisjokken gemarineerd zijn in extra vierge olijfolie. Ze zijn heerlijk als smaakmaker op een pizzabodem, in een voedzame salade of gewoon bij pasta.
Intake-modus
Aangeraden wordt om in stukjes te snijden en over salade (quinoa), pasta of pizza (naan) te smeren. Maal en gebruik als basis voor de tapenade.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats. Na openen maximaal 7 dagen in de koelkast bewaren onder een laagje olie.
Ingrediënten
Artisjokken* (Italië) (60%), extra vergine olijfolie* (Italië), appelazijn* (Italië), zeezout (Italië).
(*) Van biologische landbouw
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde273 kcal
-
Lipide vetten27 g
-
Verzadigde vetzuren3.9 g
-
Koolhydraten / koolhydraten1.8 g
-
Suikers1.8 g
-
Voedingsvezels7.5 g
-
Eiwit1.7 g
-
Zout2 g
-
Natrium800 mg
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.