Makreelfilets in olijfolie
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Het was om te proberen. Ik geef de voorkeur aan de ingeblikte Portugees. Geen geweldige smaak.
Foi para experimentar. Prefiro os enlatados portugueses. Sem grande sabor.
Vertaald uit naturitas.pt
Zie origineel
Makreelfilets in olijfolie beoordelingen
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars1
-
1 star0
Omschrijving
Dit gastronomische recept wordt bereid met makreelfilets en biologische extra vergine olijfolie. Deze makrelen zijn afkomstig van verantwoorde visserij in het noordoostelijk deel van de Atlantische Oceaan. Met de hand gemaakt en genest in Douarnenez in Bretagne, ze zijn rijk aan omega 3.
Indicatie
Bekend om zijn kenmerkende smaak, wordt makreel ook gewaardeerd om zijn fijne en lichte vruchtvlees, zowel stevig als mals.
Opslag condities
Na opening in de koelkast bewaren en binnen twee dagen consumeren.
Ingrediënten
MAKREELfilets (Scomber scombrus) 55%, extra vergine olijfolie*, zout.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde255 kcal
-
Lipide vetten19 g
-
Verzadigde vetzuren4 g
-
Eiwit21 g
-
Zout1 g
-
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren11 g
-
Meervoudig onverzadigde vetzuren3.4 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.