Makreelfilets met Dijon-mosterd
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Zeer goed product dat ik regelmatig gebruik.
Très bon produit que je prends régulièrement.
Vertaald uit naturitas.fr
Zie origineel
Makreelfilets met Dijon-mosterd beoordelingen
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Dit gourmetrecept wordt bereid met makreelfilets en een romige biologische Dijon-mosterdsaus. Deze makrelen zijn afkomstig van verantwoorde visserij in het noordoostelijk deel van de Atlantische Oceaan. Met de hand gemaakt en genest in Douarnenez in Bretagne, ze zijn rijk aan omega 3.
Indicatie
Bekend om zijn kenmerkende smaak, wordt makreel ook gewaardeerd om zijn fijne en lichte vruchtvlees, zowel stevig als mals.
Ingrediënten
MAKREELfilets (Scomber scrombus) 57%, water, DijonMOSTERD* 12% (alcoholazijn*, MOSTERDzaad*, water, zout), met stoom ontgeurde zonnebloemolie*, alcoholazijn*, bruine suikersuiker*, zout, cassavezetmeel*, verdikkingsmiddelen: guarpitmeel en xanthaangom, knoflook*, zwarte peper*, kurkuma*. *30% van de ingrediënten van agrarische oorsprong is afkomstig uit de biologische landbouw. Gecertificeerd door FR-BIO-10
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde228 kcal
-
Lipide vetten18 g
-
Verzadigde vetzuren3.7 g
-
Koolhydraten / koolhydraten3.6 g
-
Suikers1.6 g
-
Eiwit13 g
-
Zout1 g
-
Enkelvoudig onverzadigde vetzuren6 g
-
Meervoudig onverzadigde vetzuren7.5 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.