Glutenvrije zeejuliennesoep
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Vegetarisch Bevat geen dieren, maar kan dierlijke bijproducten bevatten zoals melk, eieren of honing
Omschrijving
Trevijano glutenvrije julienne zeesoep is een gedehydrateerde bereiding voor soep, gemaakt van een mengsel van groenten waarmee snel, gemakkelijk en eenvoudig een soep kan worden bereid met alle smaken van de meest traditionele keuken.
Indicatie
Het wakame-zeewier geeft het een intense smaak van de zee en als je het ook combineert met een paar stukjes vis of wat garnalen, zal het resultaat ongelooflijk zijn.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om 2 eetlepels groenten (12,5 g) in een pan te doen. Voeg vervolgens 1/2 liter water, 2 g zout (of naar smaak) en 1 eetlepel olie toe. Als het begint te koken, kook dan 25 minuten op middelhoog/hoog vuur.
*Gebruik voor het koken van de hele zak 3 liter water en 16 g zout (of naar smaak).
Voorzorgsmaatregelen
Kan sporen bevatten van sesam, hazelnoten, mosterd, schaaldieren, weekdieren en vis.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Wortel, Pastinaak, Prei, Ui, Wakame Zeewier (6,5%), Kool, Selderij, Peterselie.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde305 kcal
-
Lipide vetten2.6 g
-
Verzadigde vetzuren0.3 g
-
Koolhydraten / koolhydraten53 g
-
Suikers30 g
-
Voedingsvezels24 g
-
Eiwit6.6 g
-
Zout4 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.