Hazelnootpuree
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Gemaakt in Frankrijk Product gemaakt in Frankrijk
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
De hazelnootpuree van Jean Herve is een zeer interessante voedingsbron en een zeer goede aanvulling op het vegetarische dieet. Het is geschikt voor iedereen, jong en oud.
Het kan in een dun laagje op brood worden gestrooid, maar het kan ook heel goed verwerkt worden in uw culinaire gerechten, voornamelijk in desserts.
Indicatie
Na drogen boven een houtvuur worden de hazelnoten gemalen. Dankzij deze droogmethode blijven onverzadigde vetzuren behouden. Kleine huiden en gebroken stukjes worden verwijderd door te zeven.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om een eetlepel hazelnootpuree te verdunnen met twee eetlepels water. Voeg een lepel azijn of citroensap, een lepel sojasaus (Tamari) en gehakte aromatische kruiden toe.
Ingrediënten
Hazelnoten uit Italië.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde693 kcal
-
Lipide vetten63.5 g
-
Verzadigde vetzuren5.6 g
-
Koolhydraten / koolhydraten5.5 g
-
Suikers5 g
-
Voedingsvezels8.6 g
-
Eiwit16.4 g
-
Zout0.05 g
-
Fosfor330 mg
-
Kalium707 mg
-
Magnesium238 mg
-
Koper1.7 mg
-
Mangaan1.5 mg
-
Vitamine E17.5 mg
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.