Kalfsvleesbouillonpakket
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Biologische bouillon van zogenkalfsvlees wordt 20 uur gestoofd, waarbij waardevolle voedingsstoffen zoals collageen, aminozuren en glycosaminoglycanen (GAG's) uit de botten worden opgelost en aan de bouillon worden gebonden.
We gebruiken alleen biologische botten van in de wei opgegroeide kalveren uit de biologische landbouw. Het is gemaakt van botten met een hoog collageengehalte (kuitbenen, enkels, knieschijven en dijen).
Als basis voor de runderbottenbouillon koken we een zelfgemaakte groentebouillon gemaakt van biologische groenten. De ingrediënten zijn afkomstig van boeren uit de regio rond onze productie in Beieren. Een recept met kruiden (bijv. Bertram, Quendel, Hysop) maakt deze runderbottenbouillon bijzonder heilzaam.
Intake-modus
Hoe gebruik je zogende kalfsbottenbouillon?
- Als dagelijkse gezondheidsroutine om collageen en aminozuren te leveren.
- Om shakes te verbeteren - met het collageen en eiwit in bottenbouillon.
- Naar dieet of vasten (slechts 28 kcal per 350ml).
- Als natuurlijke bron van eiwitten en aminozuren na het sporten.
- Als basis voor smakelijke recepten (bijvoorbeeld soepen, sauzen, braadstukken).
Ingrediënten
Water, Kalfsbotten* (24%), Uien*, Selderij*, Tomatenpuree*, Steenzout*, Peper*, Bertram*, Tijm*, Hysop*, Laurierblaadjes*.
*van gecontroleerde biologische teelt.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde8 kcal
-
Lipide vetten0.2 g
-
Verzadigde vetzuren0.1 g
-
Koolhydraten / koolhydraten0.3 g
-
Suikersg
-
Eiwit1.5 g
-
Zout0.5 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.