Heek in groene saus
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
100% natuurlijk Gemaakt met natuurlijke componenten
-
Zonder ei Geeft afwezigheid van ei of derivaten aan, maar kan sporen bevatten
-
Geen toegevoegd zout Er is geen natrium of zout aan het product toegevoegd.
-
Geen melk Geeft de afwezigheid van melk of derivaten aan, maar kan sporen bevatten
Omschrijving
Heek in Mitata groene saus is een recept met een optimale balans van voedingsstoffen door de eiwitten van heek en erwten en de koolhydraten van de aardappel. Het is een gerecht met weinig verzadigd vet en zonder toegevoegd zout
Indicatie
Heek in groene saus met garnalen, erwten, ui, peterselie een traditioneel recept uit het noorden waarin we natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit gebruiken. De stoofpot maken we langzaam met extra vierge olijfolie en de lekkerste heek, garnalen, erwten, ui, knoflook en het zo kenmerkende bouquet van peterselie.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om in een waterbad of magnetron te verwarmen, te roeren en de temperatuur te controleren voor consumptie
Voorzorgsmaatregelen
Controleer voor gebruik of de container en het deksel intact zijn
Opslag condities
Koel en droog bewaren, eenmaal geopend maximaal 24 uur in de koelkast bewaren
Ingrediënten
Groenten (aardappel, ui, erwten, knoflook, peterselie) (44,5%), water, heek (14%), garnalen (1%), extra vierge olijfolie (2%)
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde46 kcal
-
Lipide vetten2.4 g
-
Verzadigde vetzuren0.4 g
-
Koolhydraten / koolhydraten3.9 g
-
Suikers1.4 g
-
Voedingsvezels0.4 g
-
Eiwit3.1 g
-
Zout0.03 mg
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.