Japanse gerst miso pasta
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Organisch Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Ook bekend als Mugi Miso, het is de traditionele miso van landelijk Japan. Deze magnifieke miso wordt op traditionele wijze gemaakt en rijpt 1-2 jaar volledig in cederhouten vaten.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen voor het toevoegen van een rijke smaak en geconcentreerde goedheid aan sauzen, gebakken gerechten, soepen en bonen. Het maakt ook uitstekende miso-soep.
Ingrediënten
Hele sojabonen* (36%), gerst* (30%), zeezout, water.
(*) Organisch gegroeid.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde153 kcal
-
Lipide vetten5.7 g
-
Verzadigde vetzuren3 g
-
Koolhydraten / koolhydraten12 g
-
Suikers6.7 g
-
Voedingsvezelsg
-
Eiwit11 g
-
Zout12.4 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
1 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.