fruit salade
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Het Macedonië van Pléniday wordt zowel koud gegeten, in salades als warm, als bijgerecht bij uw gerechten. Je kunt het ook mengen met de smakelijke zeer natriumarme Pléniday-mayonaise voor een gastronomisch voorgerecht!
Indicatie
Met Macedonië van Pléniday kunt u uw zoutinname onder controle houden en tegelijkertijd gelukkig maken. Het levert 96% minder natrium op in vergelijking met klassiek Macedonië in blik.
Intake-modus
Het is raadzaam om koud en / of warm te eten als bijgerecht bij uw gerechten.
Opslag condities
Ten minste houdbaar tot de datum die op de verpakking staat vermeld. Bewaar uit de buurt van hitte en op een droge plaats.
Ingrediënten
Biologische wortelen (28,5%), Biologische erwten (28,5%), Biologische aardappelen (19%), Biologische sperziebonen (19%), Biologische flageoletbonen (5%), Water.
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.