hele umeboshi
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Omschrijving
Yang Tse Whole Umeboshi is een augurk van ume (een Japanse pruimensoort, ook wel Japanse abrikoos genoemd) die wordt gedroogd, gezouten in vaten en er bovenop wordt gewogen om het sap eruit te persen. De kleur van de augurk is bruin, maar het is gebruikelijk om deze rood te verven met een kruid genaamd akajiso. De umeboshi is bolvormig en de textuur varieert van glad tot zeer ruw. Dit heeft een zeer zure en zoute smaak.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om direct te proeven, bij voorkeur op een lege maag. Vanwege de intense smaak kan het echter met ander voedsel en dranken worden geconsumeerd.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Umé-pruimen (72,6%), zeezout (17%), Umeboshi-azijn (10,4%), shiso.
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.