Zwarte olijf Bajo Aragón Bio
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Suiker vrij Bevat maximaal 0,5 g suikers per 100 g
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
Vegetarisch Bevat geen dieren, maar kan dierlijke bijproducten bevatten zoals melk, eieren of honing
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Olivada negra bajo Aragón Bio de Sol Natural heeft de voordelen van zonnebloemolie en het aroma van tijm, waardoor een voortreffelijke veganistische paté wordt verkregen, ideaal om de meest exquise smaakpapillen te plezieren en diegenen te plezieren die, zoals jij, graag genieten van de smaak van producten gezond.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om toe te voegen aan sandwiches, canapés, snacks en recepten in het algemeen.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Empeltre zwarte olijvenpasta*, Zonnebloemolie*, Water, Knoflook* en Tijm*.
(*) Van Biologische Landbouw
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde399 kcal
-
Lipide vetten44 g
-
Verzadigde vetzuren6.27 g
-
Koolhydraten / koolhydraten0.14 g
-
Suikers0.14 g
-
Voedingsvezelsg
-
Eiwit1.6 g
-
Zout2.47 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.