Bio Bruine Rijst Genmai Miso
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Danival miso-rijst is het resultaat van natuurlijke fermentatie.
Indicatie
De eerste aerobe fermentatie (het inenten van het graan door de schimmel Aspergillus oryzae met luchtcirculatie) duurt 3 dagen en levert de koji op.
De tweede anaërobe gisting (zonder luchtcirculatie) duurt langer. DANIVAL rijstmiso's worden minimaal 6 maanden geraffineerd om al hun smaken te ontwikkelen.
Intake-modus
Zeer zoute kruiderij gebruikt in de Aziatische keuken. Het wordt aanbevolen om miso te gebruiken zoals u een smaakmaker zou gebruiken, zoals mosterd. Het is erg praktisch bij het kruiden van saladedressings, natuurlijk op basis van soepen, maar ook bij het bereiden van gekookte gerechten.
Opslag condities
Voor opening: BBD = 3 jaar vanaf de fabricagedatum. Droge opslag en positieve kamertemperatuur. Na opening: na opening in de koelkast bewaren en binnen 6 maanden consumeren.
Ingrediënten
Water, Franse Sojabonen, Ronde Rijst, Ongeraffineerd Atlantisch Zeezout, Enzym.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde145 kcal
-
Lipide vetten6.7 g
-
Verzadigde vetzuren1 g
-
Koolhydraten / koolhydraten9 g
-
Suikers3 g
-
Voedingsvezels3.4 g
-
Eiwit9.7 g
-
Zout8.3 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
1 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.