Glutenvrije instantgelatine
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Heel gemakkelijk te bereiden.
Molt facil fer les gelatines, amb sucs o llets vegetals
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Glutenvrije instantgelatine beoordelingen
Based in 2 reviews
-
5 stars1
-
4 stars1
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Dayelet Glutenvrije Instant Gelatine is een eiwit dat wordt gewonnen door het bindweefsel (collageen) van varkens (type A) gedeeltelijk te hydrolyseren.
Indicatie
Het komt in de vorm van een fijn wit poeder.
Het lost onder roeren op in de kou, verdikt hetzelfde als gelatine in vellen en na 30 minuten worden verschillende transparante, elastische en thermo-reversibele gels verkregen.
Het is ook mogelijk om te verdikken, emulgeren, hechten en beluchte films en systemen te verkrijgen. In desserts wordt het meestal gebruikt in verhoudingen van 1% tot 5%.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om in meerdere toepassingen te gebruiken, mousses, ijs, halfkoud, schuimgebak, kwark, in schuimen en gels (van 0,5 tot 1,5%), keukengelei (soepen, vlees en vis), decoratieve bloementaarten, snoep, zoetwaren en creatief gebak.
Ingrediënten
Gelatine 220, Maltodextrine.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde355 kcal
-
Lipide vetteng
-
Verzadigde vetzureng
-
Koolhydraten / koolhydrateng
-
Suikersg
-
Voedingsvezelsg
-
Eiwit88 g
-
Zout0.75 g
-
Zetmeel43 %
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
3 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.