Kappa glutenvrij textuurpoeder
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Perfect Ik raad dit product ten zeerste aan
Parfait je recommande vivement ce produit
Vertaald uit naturitas.fr
Zie origineel -
Perfect voor het maken van vegan kazen. Mijn pizza mozzarella komt geweldig uit met dit product.
Perfecta para hacer los quesos veganos. Mi mozzarella para pizza sale fenomenal con este producto.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Ik heb dit product gekocht om een aantal veganistische kaasrecepten te volgen en het werkt precies zoals het hoort. Het was moeilijk voor mij om het in fysieke winkels te vinden, maar het kopen via Naturitas ging heel gemakkelijk en snel.
Compré este producto para seguir unas recetas de queso vegano y funciona tal como debería. Me había sido difícil encontrarlo en tiendas físicas pero comprarlo a través de Naturitas fue muy fácil y rápido.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Kappa glutenvrij textuurpoeder beoordelingen
Based in 3 reviews
-
5 stars3
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Kappa Texturizing Powder zonder gluten van Dayelet is een complex polysaccharide van natuurlijke extractie, katalytisch gezuiverd uit rode algen, waaruit voedingsvezels, carrageenans genaamd, worden verkregen.
Indicatie
De belangrijkste eigenschappen van Dayelet Kappa zijn twee: interactie met voedseleiwitten (vooral zuivelcaseïne) op een zodanige manier dat het een intern gaas of rooster in het voedsel bouwt dat al zijn componenten stabiliseert, inclusief water (dosis 0,5% in water en 0,2 % in melk); en werk onduidelijk met suiker en zout.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om op te lossen in de koude gadget samen met andere vaste stoffen, onder snel roeren om gomvorming te voorkomen en vervolgens te geleren door eerst te verwarmen tot (80 ° C), met een eerste kook of in een magnetron op maximale temperatuur gedurende 2 minuten.
Het wordt ook gebruikt om de viscositeit van sauzen te verhogen en om texturen te herstructureren van eerder gemalen ingrediënten, voor vleeswaren, banketbakkersgelei, jam, crèmes, puddingen, wrongel, crèmes, muizen, ijsjes en allerlei soorten zuiveldesserts.
Ingrediënten
Katalytisch gezuiverde rode algen.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde118 kcal
-
Lipide vetten0 g
-
Verzadigde vetzuren0 g
-
Koolhydraten / koolhydraten3 g
-
Suikers3 g
-
Voedingsvezels53 g
-
Eiwit0 g
-
Zout1.3 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.