Eco-knoflookpoeder
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Zonder kleurstoffen Bevat geen kleurstoffen
-
100% natuurlijk Gemaakt met natuurlijke componenten
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
Zonder conserveringsmiddelen Bevat geen additieven die de houdbaarheid van het product verlengen
-
Vegetarisch Bevat geen dieren, maar kan dierlijke bijproducten bevatten zoals melk, eieren of honing
-
Geen toegevoegde suiker Er is geen suiker met zoetmakende eigenschappen aan het product toegevoegd.
-
Laag vetgehalte Bevat niet meer dan 3 g vet per 100 g in het geval van een vast product of 1,5 g vet per 100 ml als het een vloeibaar product is
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Eco-knoflookpoeder beoordelingen
Based in 1 review
-
5 stars1
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Energy Feelings biologische gedehydrateerde knoflook wordt verkregen nadat hij is geschild en gesneden, en wordt gedroogd op maximaal 60 graden Celsius, wat betekent dat er geen koken nodig is. De resulterende textuur is geweldig en de smaak is zeer geconcentreerd. Door uitdroging bij lage temperatuur blijven alle voedingseigenschappen behouden.
Indicatie
- Het heeft talloze toepassingen als smaakmaker voor vlees, vis, groenten, salades, soepen en sauzen. Ook het bereiden van aiolisaus voor gekookte, geroosterde aardappelen of een ander formaat is ideaal. Het past goed bij alle keukenkruiden en specerijen, een kleine hoeveelheid gedroogde knoflook versterkt de overige smaken.
- Het versterkt het immuunsysteem en de antioxidanten oefenen een beschermend effect uit tegen cellulaire schade en veroudering.
- Consumptie van knoflook vermindert het niveau van slechte lipoproteïnen.
- Het grote nadeel van het consumeren van rauwe knoflook is de onaangename geur zodra deze is verteerd, omdat deze geur vrijkomt via adem, zweet en urine. Met gedehydrateerde knoflook worden deze effecten verminderd. Hoewel dit probleem niet betekent dat je moet stoppen met het consumeren van dit kruid, omdat het gezonde eigenschappen heeft, zoals je hieronder zult zien, een van de oudste gecultiveerde planten die er bestaan.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om elk hartig recept op smaak te brengen. De karakteristieke smaak past in vrijwel elk recept.
Als smaakmaker in peulvruchtenstoofschotels, soepen en bouillons. Het is ideaal voor het maken van tomatensauzen, wokgerechten of om een vlees- of visbeslag te verrijken. Het brengt ook rijst, groentecrèmes of stoofschotels op smaak.
Opslag condities
Bewaar op een koele plaats (5-15ºC), beschermd tegen direct licht. In droge (RH 55-60%) en schone omstandigheden.
Zodra de verpakking is geopend, sluit u deze hermetisch af en bewaart u deze opnieuw onder de beschreven omstandigheden om blootstelling aan omgevingsvochtigheid, het vasthouden van geuren en verontreiniging te voorkomen.
Ingrediënten
Biologische knoflook.
Certificaat
ES-ECO-019-CT
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde356 kcal
-
Lipide vetten0.3 g
-
Verzadigde vetzuren0.1 g
-
Koolhydraten / koolhydraten70 g
-
Suikers21.3 g
-
Voedingsvezels5 g
-
Eiwit16 g
-
Zout0.1 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
1 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.