Gomasio Bio
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Ik gebruik het in salades en ik hou van de smaak die het ze geeft
Lo utilizo en las ensaladas y me gusta el sabor que les da
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Het is ideaal voor het kruiden van salades.
Es ideal para condimentar ensaladas.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Leuke verrassing, het is Himalayazout, we voelen ook de ecologische wil, geen oververpakking. verheugd
Belle surprise, il est au sel de l'Himalaya, on sens aussi la volonté écologique, pas de suremballage. ravie
Vertaald uit naturitas.fr
Zie origineel -
Ik koop dit rubber altijd omdat ik van de dikke textuur hou en dat het in een glazen pot zit in plaats van in plastic.
Siempre compro este gomasio porque me gusta la textura gruesa y que venga en tarro de cristal en lugar de plástico.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Gomasio Bio beoordelingen
Based in 9 reviews
-
5 stars7
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Smakelijke traditionele Japanse smaakmaker bereid met licht geroosterde en gemalen biologisch geteelde sesamzaadjes samen met zout.
Intake-modus
Ideaal om over granen en groenten te strooien.
Voorzorgsmaatregelen
Allergenen:
Gemaakt in een faciliteit die ook soja, glutenbevattende granen, mosterd, selderij gebruikt.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Sesamzaad* (96%), roze Himalayazout.
* van biologische landbouw.
Certificaat
IT-BIO-014/NIET EU Landbouw
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde601 kcal
-
Lipide vetten54 g
-
Verzadigde vetzuren7.9 g
-
Koolhydraten / koolhydraten1.3 g
-
Suikers0.5 g
-
Voedingsvezels13 g
-
Eiwit22 g
-
Zout4.6 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.