Kaneelstokje uit Madagaskar
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Suiker vrij Bevat maximaal 0,5 g suikers per 100 g
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
Eerlijke handel Garandeert een eerlijke behandeling van producenten, met respect voor hun mensenrechten en het milieu
-
Geen allergenen bevat geen allergenen
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Kaneel wordt verkregen uit de bruine, papierachtige schors van de tropische kaneelboom. De kaneel wordt gewonnen door de kleinere takken te schillen en te wrijven. De korsten worden in lange repen gerold en 24 uur gegist. De ruwe buitenste laag wordt gescheiden van de binnenste laag, die wordt opgerold en gedroogd, waardoor hij zijn karakteristieke kleur krijgt.
Indicatie
De dagelijkse consumptie van kaneel is verrassend gunstig voor het lichaam en het is heel gemakkelijk om het in de voeding op te nemen, bijvoorbeeld door een lichte hoeveelheid over koffie te strooien.
Kaneel bevat essentiële oliën, magnesium, zinkflavonoïden en jodium. Deze stoffen bevorderen de bloedcirculatie en maken het een effectief antistollingsmiddel. Het helpt ook om overmatige ophoping van bloedplaatjes in het bloed te voorkomen en houdt de slagaders schoon, waardoor coronaire problemen worden voorkomen.
Opslag condities
Bewaar op kamertemperatuur.
Ingrediënten
Kaneelstokjes (100%).
Certificaat
FR-BIO-01
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.