Kuzu wilde wortel uit Japan Bio
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Ik hou van het kleine formaat omdat ik er langer over kan doen. Ik gebruik het om te verdikken en bij maagproblemen
Me gusta el formato pequeño porque así lo puedo tener más tiempo. Lo utilizo para espesar y para problemas gastricos
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Ik had het nog nooit geprobeerd, volgens informatie zeer goede eigenschappen.
Nunca lo habia probado, segun información muy buenas propiedades.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Het is het merk dat ik het leukst vind
Es la marca que más me gusta
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Het product heeft een goede prijs-kwaliteitverhouding
El producto es bueno calidad-precio
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Kuzu wilde wortel uit Japan Bio beoordelingen
Based in 19 reviews
-
5 stars13
-
4 stars4
-
3 stars2
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Kuzu uit Japan Bio van Mitoku wordt gebruikt om medicinale dranken te bereiden en ook in de keuken heeft het eigenschappen die zo divers zijn als het verminderen van diarree of het helpen stoppen met roken, zelfs alcohol.
Indicatie
Het is een Aziatisch product dat voortkomt uit het proces van het verzamelen, wassen en drogen van een reeks natuurlijke vulkanische wortels.Het wordt meestal gebruikt om de effecten van het ontwenningssyndroom bij rokers en alcoholisten te verlichten, het is ook ideaal om een goede werking van de spijsverteringssysteem.
Ecologische garantie: FR-BIO-01
Intake-modus
Het wordt aanbevolen als medicinale drank: een dessertlepel wordt koud verdund in iets meer dan een half glas water. Daarna wordt het een paar minuten gestoofd totdat we een soort transparante room hebben, het is warm gedronken en we kunnen 2 of 3 kopjes per dag drinken, en een andere formule is om hetzelfde te doen, maar in plaats van water gebruik je de thee van drie jaar of kukicha, waarmee we het alkaliserende effect zullen vergroten. En in culinair gebruik: zijn verdikkingsvermogen, zijn gelatineuze textuur en zijn afwezigheid van smaak en gluten maken het een echte aanrader voor sauzen, vullingen van cakes, stoofschotels, je moet de kuzu oplossen met een beetje water (koud) en dan toevoegen om te koken (minstens een paar minuten voordat je het vuur uitzet), als referentie kunnen we zeggen dat een theelepel kuzu gelijk is aan een eetlepel maïsmeel.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Kudzu / Pueraria lobata, wilde kuzu-wortel in poedervorm.
Certificaat
JP-BIO-003 Ecologisch certificaat.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde342 g
-
Lipide vetten0.2 g
-
Koolhydraten / koolhydraten84.7 g
-
Eiwit0.3 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
1 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.