Umeboshi-azijn
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
-
Ik was nieuwsgierig om het te proberen en het stelde niet teleur.
Tenía curiosidad por probarlo y no me ha defraudado
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Ik vind het vooral leuk om pompoen- en zonnebloempitten geroosterd in de wok een smaakvolle toets te geven. In de laatste minuut voeg ik de humebosiazijn toe en bak tot deze erg droog is en aan de zaden blijft plakken.
Me gusta especialmente para darle un toque sabroso a las pipas de calabaza y girasol tostada en el wok. En el último Minuto añado el vinagre de humebosi y salteo hasta que queda bien seco y adherido a las pipas.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Onmisbare smaakmaker voor uw salades.
Assaisonnement incontournable pour vos salades.
Vertaald uit naturitas.fr
Zie origineel
Umeboshi-azijn beoordelingen
Based in 48 reviews
-
5 stars44
-
4 stars4
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Umeboshi-azijn van La Finestra Sul Cielo wordt verkregen door de zoute azijn te filteren die is gewonnen uit de rijping van umeboshi. Ongepasteuriseerd product.
Indicatie
Het wordt gebruikt als een normale azijn, waardoor je, omdat het zout is, een salade af kunt maken door een klein beetje van deze azijn toe te voegen. Het kan ook worden gebruikt in groentesauzen door een eetlepel Tahin, twee eetlepels Umeboshi-azijn toe te voegen en goed te mengen.
Voorzorgsmaatregelen
Kan sporen van soja en gluten bevatten.
Opslag condities
Bewaar op een koele, droge plaats, uit de buurt van zonlicht en vocht.
Ingrediënten
Shiso bladeren (Perilla frutescens), zeezout, pruimenazijn (Ume pruim (80%), zeezout).
Zuurgraad 2.0+-0.5v/v
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 ml
-
Energetische waarde68 kcal
-
Koolhydraten / koolhydraten3.5 g
-
Eiwit0.5 g
-
Natrium25.48 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
3 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.