Bio Tamari Sojasaus
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Het verandert niets aan de gisting, de geweldige smaak en de kwaliteit is merkbaar in de mond of waar dan ook.
Que no cambie su fermentación, estupendo sabor y se nota la calidad en el paladar o donde sea.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Om bijna alle maaltijden te begeleiden en vreugde te geven.
PARA ACOMPAÑAR Y DAR ALEGRIA A CASI TODAS LAS COMIDAS.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Milde smaak, niet overdreven zout, wat naar mijn smaak perfect is.
De sabor suave, no es excesivamente salado, con lo cual para mi gusto es perfecto.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
IK GEBRUIK HET OM ELK BEREID GERECHT TE SLECHTEN, HET GEEFT EEN AANGENAAM SMAAK AAN ALLES.
LO UTILIZO PARA SAZONAR CUALQUIER PLATO PREPARADO, LE DA UN SABOR AGRADABLE A TODO.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Bio Tamari Sojasaus beoordelingen
Based in 14 reviews
-
5 stars12
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Mimasa Organic Tamari Soy Sauce is een sojasaus gefermenteerd met zout en water, zonder tarwe, die wordt geproduceerd in de prefectuur Aichi (centraal westen van Japan).
Indicatie
Tarwevrije tamari is een bijproduct van miso. Het wordt gemaakt van de vloeistof die sojabonen afscheiden bij het vergisten van miso. Het heeft een sterkere en duidelijkere smaak en aroma, maar is tegelijkertijd voortreffelijk en een dikkere textuur.
Mimasa verkoopt alleen sojasauzen die traditioneel zijn gemaakt via een proces dat resulteert in een product van uitzonderlijke kwaliteit en aroma's. Bij de bereiding van Mimasa's ecologische tamari worden alleen ingrediënten van de hoogste kwaliteit gebruikt, zonder chemische producten, en de fermentatie gebeurt met respect voor de tijd (van 18 tot 24 maanden, in cederhouten vaten) en het meesterschap wordt generatie na generatie geleerd.
Tamari wordt verkregen door een fermentatieproces, uitgaande van hele sojabonen, waaraan water en zout worden toegevoegd.
Dezelfde enzymen die tijdens de fermentatie op sojabonen werken, worden belangrijke en actieve spijsverteringsmiddelen wanneer ze het menselijk lichaam binnenkomen. Naast de inherente spijsverteringseigenschappen, dient tamari ook om de afscheiding van spijsverteringssappen in de maag te stimuleren. Aangezien tamari-enzymen organische stoffen zijn die rechtstreeks het resultaat zijn van traditionele fermentatieprocessen, zijn ze niet aanwezig in commercieel geproduceerde sojasauzen.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om de biologische Tamari-sojasaus te gebruiken om meerdere recepten op smaak te brengen, omdat het goed samengaat met een grote verscheidenheid aan ingrediënten. Een paar druppels Mimasa biologische tamari toegevoegd aan het koken van vlees en vis geven ze een onvergelijkbare smaak. Het kan worden ingenomen door mensen die een glutenvrij dieet volgen.
Opslag condities
Bewaren bij kamertemperatuur op een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Bio Tamari Sojasaus.
Certificaat
ES-ECO-019-CT
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde83 kcal
-
Koolhydraten / koolhydraten7.2 g
-
Suikers0.5 g
-
Eiwit14 g
-
Zout5.17 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
1 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.