Biologische Auberginesaus
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Ecocert Biologisch product gecertificeerd door ECOCERT
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Sakai Bio Auberginesaus is een traditionele Siciliaanse saus op smaak gebracht met een vleugje knoflook.
Indicatie
100% plantaardige en biologische auberginesaus. In een tomatenbasis die op lage temperatuur wordt gekookt, zoals de traditie voorschrijft, worden de aubergines toegevoegd volgens het authentieke Italiaanse recept en op smaak gebracht met knoflook en kruiden. Ideaal voor het bereiden van allerlei soorten pasta's en als basis voor pizza's en foccacia's. Het kan worden gebruikt als garnering voor vlees en vis. Eenmaal geopend in de koelkast bewaren.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om naar smaak te gebruiken.
Opslag condities
Eenmaal geopend in de koelkast bewaren.
Ingrediënten
Tomatenpulp, Tomatenconcentraat, Water, Aubergines (13%), Uien, Extra vergine olijfolie, Zeezout, Basilicum, Knoflook, Oregano
Certificaat
ES-ECO-019-CTVoedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde42 kcal
-
Lipide vetten2 g
-
Verzadigde vetzuren0.3 g
-
Koolhydraten / koolhydraten3.4 g
-
Suikers2.9 g
-
Voedingsvezels1.2 g
-
Eiwit0.9 g
-
Zout1.4 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.