Biologische ongepasteuriseerde kikkererwtenmiso
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Soja vrij Geeft afwezigheid van soja of derivaten aan, maar kan sporen bevatten
-
Ongepasteuriseerd Het product is niet gepasteuriseerd
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Ontdek de nieuwe kikkererwtenmiso van Finestra sul Cielo. Een sojavrije en ongepasteuriseerde miso, gemaakt met biologische kikkererwten, gefermenteerde rijst en zeezout.
Indicatie
Het is gemaakt volgens traditionele Japanse methoden en 2-3 maanden gefermenteerd, waardoor het een rijke, zachte smaak heeft die de zoete smaak van kikkererwten combineert met de umami-smaak van traditionele miso.
Zeer veelzijdig in de keuken, je kunt er een rijke miso-soep mee bereiden, groentestoofschotels, als dressing gebruiken of zelfs een hartig tintje geven aan een heerlijke tahini-, avocado- en kikkererwtenmiso-toast.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om op te lossen in een beetje water en toe te voegen aan het einde van het koken.
Ingrediënten
Kikkererwten* (47%), Gefermenteerde rijst* (34%), Zeezout, Water.
(*) Biologische landbouw.
Certificaat
NL-BIO-01
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde163 kcal
-
Lipide vetten2.1 g
-
Verzadigde vetzuren0.3 g
-
Koolhydraten / koolhydraten26 g
-
Suikers19 g
-
Voedingsvezels5.2 g
-
Eiwit6.8 g
-
Zout11.8 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
1 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.