Pesto rosso van gedroogde tomaten met pecorino en amandelen
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Pesto rosso van gedroogde tomaten met pecorino en amandelen, een bijzonder smakelijk recept met kaas dat de typische rijkdom en consistentie van pesto combineert met de eenvoud en frisheid van tomaat en basilicum. Pesto Rosso is gemaakt met essentiële natuurlijke ingrediënten voor de mediterrane keuken en van de hoogste kwaliteit.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om te consumeren als specerij voor pastagerechten.
Voorzorgsmaatregelen
Eenmaal geopend, gekoeld bewaren en bij voorkeur binnen 10 dagen consumeren.
Opslag condities
Bewaren bij kamertemperatuur en uit de buurt van warmtebronnen.
Ingrediënten
Extra vergine olijfolie, gedroogde tomaten, tomatenpulp, cashewnoten, pecorino kaas, pijnboompitten, zout, melkzuur, knoflookpoeder, citroensap.
Certificaat
IT-BIO-006
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde351 kcal
-
Lipide vetten33.5 g
-
Verzadigde vetzuren5.25 g
-
Koolhydraten / koolhydraten6.4 g
-
Suikers0.5 g
-
Voedingsvezels3.8 g
-
Eiwit4.12 g
-
Zout1.34 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.