rode currypasta
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Niet pittig genoeg naar mijn smaak en te vloeibaar product
Pas asser épicé à mon goût et produit trop liquide
Vertaald uit naturitas.fr
Zie origineel
rode currypasta beoordelingen
Based in 1 review
-
5 stars0
-
4 stars0
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star1
Omschrijving
Currypasta's zijn een must voor iedereen met een exotisch gehemelte, maar ze zitten vaak boordevol zetmeel en zonnebloemolie.
Onze currypasta is een intense combinatie van rode peper, extra vierge olijfolie, citroen en een groot aantal geselecteerde kruiden om zijn antioxiderende en ontstekingsremmende kracht te activeren.
Zorg goed voor je huid, je immuunsysteem en je microbiota terwijl je alle gerechten met smaak vult, want het stelt je in staat om in een mum van tijd een curry te bereiden door het gewoon toe te voegen aan de saus van het recept dat je aan het koken bent.
Deze combinatie helpt je ook om de bloedsuikerspiegel te reguleren, de spijsvertering te verbeteren en virussen en bacteriën te bestrijden.
Indicatie
Extra vergine olijfolie
Het beste vet voor onze cardiovasculaire gezondheid. Helpt veroudering te vertragen en het uiterlijk van onze huid te verbeteren.
Citroen
Citrus rijk aan flavonoïden en antioxidanten die veroudering en vrije radicalen kunnen bestrijden.
Gember
Natuurlijke ontstekingsremmer, zeer effectief bij het verlichten van darmproblemen en het verbeteren van onze spijsvertering. Vooral nuttig om het gevoel van misselijkheid tegen te gaan.
Kurkuma
Met een intens en bitter aroma is het de ontstekingsremmer bij uitstek. Nuttig om gewrichtspijn, ontstekingen te verlichten en spijsverteringsproblemen te verbeteren.
Komijn
Een van de meest opvallende specerijen vanwege zijn spijsverteringseigenschappen. Helpt gasvorming, zwelling van de buik en zware spijsvertering te voorkomen.
Knoflook
Geweldig natuurlijk antibioticum, rijk aan antioxidanten en in staat ons cardiovasculaire systeem te beschermen.
Intake-modus
Gebruik de pasta als saus of voeg hem toe aan de bouillon van een vlees-, vis- of groenterecept om er een curry van te maken. Verdunnen met water of in een bouillon zal de smaak helpen verzachten.
Ingrediënten
Rode peper, vergine olijfolie, citroensap, knoflook, gember, kurkuma, zout, komijn, zwarte peper en korianderzaad. (*) Van biologische landbouw.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde149 kcal
-
Lipide vetten12 g
-
Verzadigde vetzuren1.8 g
-
Koolhydraten / koolhydraten8 g
-
Suikers4.1 g
-
Eiwit1.3 g
-
Zout0.56 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.