Kenshô
Shio koji rijst miso
€ 5,94 Msrp Price € 6,99
Hulp nodig?
ALLEEN IN DE APP! -5% korting op je eerste bestelling. Coupon: APPLOVERS

Shio koji rijst miso

380 g crême
-15%
Winkel recensie (4.70 / 5) UITSTEKEND
De biologische Shio koji is een 100% rijstmiso waarmee je op de meest natuurlijke manier smaak of umami aan je gerechten kunt toevoegen. Shio koji is de perfecte vervanger voor zout.
Bekijk de beschrijving
€ 5,94 Msrp Price € 6,99
Op voorraad
Koop het vandaag en ontvang het van
We kunnen de leveringsdatum van de verzending niet bevestigen. Neem contact met ons op voor meer informatie.
Winkel recensie (4.70 / 5) UITSTEKEND
  • Veilig betalen met:

    • visa
    • mastercard
    • maestro
    • paypal
    • google play
    • apple pay

Geeft terug

U kunt uw product, als het niet is gebruikt en in de originele verpakking, binnen 14 dagen na de bevestigde leverdatum van de bestelling retourneren.

We zullen stap voor stap uitleggen hoe het retourneren van de bestelling werkt:

  1. Neem contact op met onze klantenservice met vermelding van het bestelnummer.
  2. Pak het pakket in en maak het klaar.
  3. Lever het pakket af bij de vervoerder.
  4. Wacht op de terugbetaling op uw betaalmethode.

Hoe kan ik teruggave aanvragen?

Productwaarden

  • Veganistisch
    Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
  • Soja vrij
    Geeft afwezigheid van soja of derivaten aan, maar kan sporen bevatten
  • Gluten vrij
    Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
  • Lactose vrij
    Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
  • Zonder conserveringsmiddelen
    Bevat geen additieven die de houdbaarheid van het product verlengen
  • Zonder toevoegingen
    Bevat geen toevoegingen
  • Geen toegevoegde suiker
    Er is geen suiker met zoetmakende eigenschappen aan het product toegevoegd.
  • BIO-ECO
    Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
  1. Gepubliceerd op 05-02-2024

    Uitstekende kwaliteit, uit de Ebro Delta, traditie en innovatie, ongepasteuriseerd en heerlijk.

    Excelente calidad, del Delta del Ebro, tradición e innovación, no pasteurizado y delicioso.

    Vertaald uit naturitas.es

    Zie origineel
  2. Gepubliceerd op 07-08-2023

    Het bereiden van vis, vlees of visgerechten zoals in de Japanse keuken zorgt voor een geweldige smaak en de voordelen van fermentatie.

    Preparar platos de pescado, carne o pescado como en cocina japonesas, le aporta un gran sabor y los beneficios del fermentado

    Vertaald uit naturitas.es

    Zie origineel
  3. Gepubliceerd op 15-07-2023

    Zeer goede kwaliteit

    Très bonne qualité

    Vertaald uit naturitas.fr

    Zie origineel
  4. Gepubliceerd op 13-02-2023

    Superkwaliteit

    Calidad estupenda

    Vertaald uit naturitas.es

    Zie origineel
  5. Gepubliceerd op 19-12-2023

    De smaak is ongelooflijk

    Le goût est incroyable

    Vertaald uit naturitas.fr

    Zie origineel

Shio koji rijst miso beoordelingen

Based in 10 reviews

  1. 5 stars
    8
  2. 4 stars
    2
  3. 3 stars
    0
  4. 2 stars
    0
  5. 1 star
    0

Omschrijving

reviews (10)

Vragen en antwoorden (3)

Omschrijving

De biologische Shio koji is een 100% rijstmiso waarmee je op de meest natuurlijke manier smaak of umami aan je gerechten kunt toevoegen. Shio koji is de perfecte vervanger voor zout.

Indicatie

Probeer voor elke portie zout die een recept zegt, 2 porties shio-koji toe te voegen, het zal niet alleen de smaak van je gerechten (umami) verhogen, maar we zullen het ook gunstiger maken voor de gezondheid, aangezien de zoutinname zal zijn minder.

Intake-modus

Instant wordt aanbevolen: verdeel het vlees of de vis, zet het 30 minuten in de koelkast, verwijder de overtollige shio koji en kook. We zullen versteld staan van de resultaten.
Eén nacht: begraaf groenten een nacht in shio koji en de volgende dag vullen we ze met umami.
Meerdere dagen: de meest gebruikelijke is om de tofu in shio koji te begraven en ongeveer 3 dagen in de koelkast te laten staan, de tofu schoon te maken en te proeven, je zult versteld staan van de verandering, vooral kaasliefhebbers die niet zoveel kunnen eten als je zou willen Leuk vinden. Het is ook heel gebruikelijk om hardgekookte eieren te begraven.

Opslag condities

Eenmaal geopend in de koelkast bewaren.

Ingrediënten

Koji (rijst *, koji-kin), rijst *, water.
(*) Afkomstig van biologische landbouw.

Certificaat

ES-ECO-019-CT

SKU: LP-0163972
ZMASGYQU

Voedingswaarde tabel

  • Voor 100 g
  • Energetische waarde
    138 kcal
  • Lipide vetten
    0.4 g
  • Verzadigde vetzuren
    0 g
  • Koolhydraten / koolhydraten
    31.1 g
  • Suikers
    0 g
  • Voedingsvezels
    0 g
  • Eiwit
    0 g
  • Zout
    10 g

Specs

  1. Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.

Vragen en antwoorden

3 Vragen

Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.