Shio koji rijst miso
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Soja vrij Geeft afwezigheid van soja of derivaten aan, maar kan sporen bevatten
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
Zonder conserveringsmiddelen Bevat geen additieven die de houdbaarheid van het product verlengen
-
Zonder toevoegingen Bevat geen toevoegingen
-
Geen toegevoegde suiker Er is geen suiker met zoetmakende eigenschappen aan het product toegevoegd.
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
-
Uitstekende kwaliteit, uit de Ebro Delta, traditie en innovatie, ongepasteuriseerd en heerlijk.
Excelente calidad, del Delta del Ebro, tradición e innovación, no pasteurizado y delicioso.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Het bereiden van vis, vlees of visgerechten zoals in de Japanse keuken zorgt voor een geweldige smaak en de voordelen van fermentatie.
Preparar platos de pescado, carne o pescado como en cocina japonesas, le aporta un gran sabor y los beneficios del fermentado
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
Shio koji rijst miso beoordelingen
Based in 10 reviews
-
5 stars8
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
De biologische Shio koji is een 100% rijstmiso waarmee je op de meest natuurlijke manier smaak of umami aan je gerechten kunt toevoegen. Shio koji is de perfecte vervanger voor zout.
Indicatie
Probeer voor elke portie zout die een recept zegt, 2 porties shio-koji toe te voegen, het zal niet alleen de smaak van je gerechten (umami) verhogen, maar we zullen het ook gunstiger maken voor de gezondheid, aangezien de zoutinname zal zijn minder.
Intake-modus
Instant wordt aanbevolen: verdeel het vlees of de vis, zet het 30 minuten in de koelkast, verwijder de overtollige shio koji en kook. We zullen versteld staan van de resultaten.
Eén nacht: begraaf groenten een nacht in shio koji en de volgende dag vullen we ze met umami.
Meerdere dagen: de meest gebruikelijke is om de tofu in shio koji te begraven en ongeveer 3 dagen in de koelkast te laten staan, de tofu schoon te maken en te proeven, je zult versteld staan van de verandering, vooral kaasliefhebbers die niet zoveel kunnen eten als je zou willen Leuk vinden. Het is ook heel gebruikelijk om hardgekookte eieren te begraven.
Opslag condities
Eenmaal geopend in de koelkast bewaren.
Ingrediënten
Koji (rijst *, koji-kin), rijst *, water.
(*) Afkomstig van biologische landbouw.
Certificaat
ES-ECO-019-CT
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde138 kcal
-
Lipide vetten0.4 g
-
Verzadigde vetzuren0 g
-
Koolhydraten / koolhydraten31.1 g
-
Suikers0 g
-
Voedingsvezels0 g
-
Eiwit0 g
-
Zout10 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
3 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.