umeboshi-pasta
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Veganistisch Bevat geen ingrediënten van dierlijke oorsprong
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
Geen toegevoegde suiker Er is geen suiker met zoetmakende eigenschappen aan het product toegevoegd.
-
Zonder gist Geeft de afwezigheid van gist of derivaten aan, maar kan sporen bevatten
-
Glazen fles Glazen fles
-
Ideaal om de spijsvertering te verbeteren
Genial para mejorar digestiones
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Goed voor het activeren van spijsverteringsenzymen.
Bueno para activar enzimas digestivas.
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Voor degenen die graag smaakmakers maken - gezondheid, is dit een uitstekend product!
Pour qui aime faire des assaisonnements - santé, c'est un excellent produit !
Vertaald uit naturitas.fr
Zie origineel -
Ik gebruik Umeboshi-pasta vóór de hoofdmaaltijden vanwege de bijdrage van spijsverteringsenzymen. Het merk Naturitas is zeer goed geprijsd
La pasta Umeboshi la utilizo antes de las comidas principales por su aporte en enzimas digestivas. La marca Naturitas sale muy bien de precio
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel -
Het is heerlijk! Snacks zijn onvergetelijke momenten dankzij deze umeboshi
Me encanta para degustar por las tardes con trozos de pan
Vertaald uit naturitas.es
Zie origineel
umeboshi-pasta beoordelingen
Based in 23 reviews
-
5 stars21
-
4 stars2
-
3 stars0
-
2 stars0
-
1 star0
Omschrijving
Naturitas umeboshi-pasta. Veganistisch product, glutenvrij, geen toegevoegde suikers, lactosevrij, gistvrij.
Indicatie
Umeboshi-pasta, ook wel bainiku genoemd, wordt gemaakt door de pit van de umé-pruim te verwijderen en het vruchtvlees van de pruim te malen.
De presentatie in de vorm van pasta maakt een gemakkelijke bereiding van specerijen en sauzen mogelijk. Het gebruik ervan is comfortabeler bij de bereiding van saladesauzen, ter vervanging van azijn, patés, smeersels op een sneetje brood, enz.
Intake-modus
Gebruik umeboshi pasta als saus voor sushi of als smaakmaker in sauzen, dressings en noedelgerechten.
Opslag condities
Bewaren op een droge en donkere plaats bij kamertemperatuur (maximaal 20ºC). Eenmaal geopend, gesloten op een droge en donkere plaats bij kamertemperatuur (maximaal 20ºC) bewaren.
Ingrediënten
Umevruchten*, zeezout*, shisobladeren.
*van biologische oorsprong
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 ml
-
Energetische waarde25 kcal
-
Lipide vetten0.6 g
-
Verzadigde vetzuren0 g
-
Koolhydraten / koolhydraten2.7 g
-
Suikers0.5 g
-
Voedingsvezels3.6 g
-
Eiwit0.3 g
-
Zout14 g
-
Natrium5600 mg
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
9 Vragen
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.