zout nigari
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
De Nigari is voornamelijk magnesiumchloride en het magnesiumchloride vormt vervolgens de natriumchloridekristallen. Het zeewater wordt gefilterd en geconcentreerd. Zodra de Natrium Chloride kristallen gevormd zijn, worden de kristallen en het water gescheiden met behulp van een centrifuge. Het water wordt verwarmd en vervolgens afgekoeld om de magnesiumchloridekristallen te laten bezinken. De gevormde Nigari-laag wordt vervolgens in stukken gebroken. Dit is een magnesiumchloride van de hoogste kwaliteit.
Intake-modus
Gebruik als stollingsmiddel voor tofu. De verhouding is één theelepel (15 g) per liter sojadrink.
Opslag condities
Bewaar op een koele plaats (onder 18ºC), droog, beschermd tegen zonlicht en geïsoleerd van de grond. Bij voorkeur consumeren vóór de op de verpakking vermelde datum.
Ingrediënten
Yoshikawa Nigari (magnesiumchloride).
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.