Maïskorrels voor Pop Corn
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Gemaakt in Italië Product gemaakt in Italië
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Probios-maïs voor popcorn is een van de belangrijkste granen die op grote schaal wordt verbouwd in zowel tropische als gematigde streken, waaronder Italië. Het vertegenwoordigt de voedselbasis in de bevolking van Latijns-Amerika.
Indicatie
Maïs komt oorspronkelijk uit het Amerikaanse continent, waar de eerste oogsten dateren uit de prehistorie. Het kan worden gebruikt in de vorm van meel voor de bereiding van polenta en paneermeel of door het hele graan te koken voor salades.
Intake-modus
Het is raadzaam om de bodem van een hoge, smalle pan in te vetten met olie, een laagje maïskorrels toe te voegen, de pan af te dekken en op middelhoog vuur op het vuur te zetten. Zet het vuur lager als de maïs begint te knetteren, als het klaar is, voeg zout naar smaak toe. Popcorn kan ook zonder olie worden gemaakt.
Voorzorgsmaatregelen
Het kan sporen van sesamzaadjes, noten en soja bevatten.
Opslag condities
Koel en droog bewaren. Vermijd directe blootstelling aan licht- en warmtebronnen.
Ingrediënten
Maïs.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde375 kcal
-
Lipide vetten3.8 g
-
Verzadigde vetzuren0 g
-
Koolhydraten / koolhydraten75.8 g
-
Suikers2.5 g
-
Voedingsvezels0 g
-
Eiwit9.2 g
-
Zout0.09 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.