Biologische Chia-zaden
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Chiazaden maken deel uit van de superfoodclub. Ze bevatten voedingsstoffen zoals omega-3- en omega-6-vetzuren. Tijdens het Azteekse rijk waren biologische chiazaden al een hoofdvoedsel en een kostbare energiebron.
Indicatie
Chia behoort tot de Lamiaceae-familie en meer precies tot het geslacht Savia. Het bevat antioxidanten, vitaminen en mineralen.
Intake-modus
Het wordt aanbevolen om elke dag 2 of 3 theelepels chiazaad te nemen. Chiazaden kunnen heel of in poedervorm worden geconsumeerd, rechtstreeks op salades, soepen, yoghurt, muesli en compotes. Droog, de zaden knarsen tussen de tanden, als maanzaad. Ze kunnen ook worden geconsumeerd door ze vooraf in een vloeistof (water, sap, plantaardige melk) te weken, zodat de zaden een gel vormen.
Voorzorgsmaatregelen
De aanbevolen dagelijkse dosis (15 g) niet overschrijden. Buiten het bereik van kinderen houden.
Ingrediënten
Biologisch gecertificeerde chiazaden (100%)
Certificaat
ES-ECO-016-CL Niet-EU-landbouw
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.