Soja-dessert fermenteren
Productwaarden
-
Lactose vrij Geeft de afwezigheid van lactose aan, maar kan sporen bevatten
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Natali's Soja Dessert Ferment Dit product wordt uitsluitend gemaakt met producten van plantaardige oorsprong. Dankzij Streptococcus thermophilus fermenten maak je gefermenteerde desserts op basis van sojasap, zeer verteerbaar, lactosevrij en eiwitvrij van dierlijke oorsprong.
Indicatie
Natali is een merk dat wordt gedistribueerd door Nature et Aliments. Het bedrijf formuleert en verpakt voor zijn merken een reeks poedervormige bereidingen: desserts, soepen, kookhulpmiddelen ... en dit in een 100% biologische tool.
Opslag condities
Bewaar uit de buurt van hitte en licht
Ingrediënten
Streptococcus Thermophilus, Dextrose.
Voedingswaarde tabel
-
Voor 100 g
-
Energetische waarde348 kcal
-
Lipide vetten0.5 g
-
Koolhydraten / koolhydraten0.1 g
-
Suikers87 g
-
Eiwit0.5 g
-
Zout0.01 g
Specs
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.