Rozemarijnhoning Spanje
Bespaar met deze pakketten
-
Veilig betalen met:
Productwaarden
-
Gluten vrij Garandeert dat het glutengehalte van het eindproduct gelijk is aan of lager is dan 20 mg/kg
-
Geen allergenen bevat geen allergenen
-
BIO-ECO Biologische landbouwproductie, die het milieu respecteert en vrij is van pesticiden en transgenen
Omschrijving
Muria Rozemarijnhoning Spanje past goed bij saladedressings, vooral groene bladeren, en bij lichte zuivelproducten: verse kazen, yoghurt, kruidenthee en fruitsalades. Zeer geschikt voor gebakken ontzoute kabeljauw en gerechten bereid met lamsvlees.
Indicatie
Rozemarijnhoning heeft een dikke textuur en een kleur die sterk doet denken aan de amberkleurige toon. Wanneer het kristalliseert, wordt je textuur natuurlijk veel harder en wordt de kleur wit. Juist om de textuur aan te passen en vloeibaarder te maken, kunnen we ervoor kiezen om dezelfde stappen te volgen die we zouden volgen met elke andere honingsoort: au bain-marie verhitten, zonder een temperatuur van 40ºC te bereiken.
Intake-modus
Het is aan te raden om alleen in te nemen of op te lossen in dranken, warm of koud, en als ingrediënt bij de bereiding van allerlei sauzen, kookgerechten, cosmetica en voedselbereidingen bedoeld voor de verzorging van mens en dier.
Opslag condities
Bewaar in een koele, droge plaats.
Ingrediënten
Rozemarijnhoning van biologische landbouw.
-
Er zijn nog geen vragen voor dit artikel.
Vragen en antwoorden
Stel vragen over dit artikel en krijg antwoorden van een grote Naturlovers community.
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.