Omschrijving
Monoflorale Manuka-honing, met lage concentratie, gecertificeerd voor zijn gehalte aan natuurlijk methylglyoxal (minimaal 100 mg / kg), een wetenschappelijk bewezen natuurlijke verbinding die aanwezig is in Manuka-honing.
100% natuurlijk , ongefilterd en ongepasteuriseerd.
Bevat geen sporen van gluten, schaaldieren, ei, vis, noten, soja, melk, walnoten, mosterd, sesam, selderij, weekdieren, lupinen, tarwe, gerst, rogge, haver
Indicatie
Manuka New Zealand produceert een unieke, hoogste kwaliteit en uitgebreid wetenschappelijk bestudeerde Nieuw-Zeelandse monoflorale Manuka-honing, die door de jaren heen erkend is vanwege zijn opmerkelijke natuurlijke bio-activiteiten en unieke eigenschappen vanwege de aanwezigheid van natuurlijk Methylglyoxal (MGO). Hoe hoger de MGO-waarden in Manukahoning, hoe meer bioactieve stoffen erin aanwezig zijn.
De ervaring van Manuka New Zealand, gedurende het gehele productieproces van haar producten, garandeert de best mogelijke kwaliteit en integriteit van het eindproduct. Van de bijenteelt tot de productie worden de integriteit en zuiverheid van de natuurlijke ingrediënten behouden, waarbij wetenschappelijke tests worden toegepast om de kwaliteit van al onze producten te garanderen.
Ons ISO 17025 geaccrediteerde laboratorium en RMP- opslag (Bee Product Processing) zorgen voor een veilige toeleveringsketen van de imker tot het eindproduct en van daaruit naar de eindgebruiker. We voeren authenticiteits- en kwaliteitstests uit op honing, zowel in de grondstof als in de fase van het eindproduct, waardoor de hoogste kwaliteit, totale zuiverheid en maximale veiligheid worden gegarandeerd.
Alle partijen honing ondergaan strenge laboratoriumtests voordat ze worden verzonden. Indien nodig worden aanvullende monsters verzonden naar externe laboratoria die zijn gecertificeerd door IANZ (International Accreditation New Zealand) voor analyse door deze onafhankelijke Nieuw-Zeelandse accreditatie-instantie. Manukahoning moet voldoen aan de specificaties van het Ministerie van Primaire Industrie (MPI) zoals uiteengezet in het richtsnoer 'Interim Labelling Guidance for Manuka Honey' van 31 juli 2014.
De specificaties voor Manuka-honing omvatten de volgende parameters: kleur, geleidbaarheid, smaak, aroma, aanwezigheid van Manuka-type stuifmeel en aanwezigheid van MGO en DHA.
De meest strenge kwaliteitstesten
Onze Monofloral Manuka-honing ondergaat strenge tests om ervoor te zorgen dat het product authentiek, puur en veilig is. Het volgen en naleven van de nieuwe MPI-definities (New Zealand Ministry of Primary Industry) voor Nieuw-Zeelandse Manukahoning, die in december 2017 zijn aangenomen.
Deze definitie specificeert een set van vijf op wetenschap gebaseerde markers die de oorsprong en kwaliteit van Nieuw-Zeelandse Manuka-honing identificeren. Aan deze markers moet worden voldaan om de honing Nieuw-Zeelandse Manuka-honing te mogen noemen. Alleen honing die aan deze nieuwe normen voldoet, wordt gecertificeerd voor export als authentieke Nieuw-Zeelandse Manukahoning.
Voorzorgsmaatregelen
Niet geschikt voor baby's jonger dan 12 maanden.
Opslag condities
Bewaren bij een temperatuur beneden 25 ° C, op een koele, droge plaats uit de buurt van direct licht.
Ingrediënten
100% authentieke Monoflorale MGO 100+ Manuka Honing uit Nieuw-Zeeland.
SKU: LP-0140403
BC4XD4AFPAC
Als je het niet ziet, controleer dan de spam, het is mogelijk gemarkeerd als spam.